Köpvillkor

 

Priser och betalning

Priserna anges i svenska kronor och är inklusive moms. Priserna inkluderar dock inte betalnings- och fraktavgifter. Dessa avgifter anges separat

Ångerrätt

Ångerrätten gäller i 30 dagar från det att du har tagit emot varan, i enlighet med enligt Distans- och hemförsäljningslagen. Du har självklart rätt att öppna förpackningen för att titta närmare på varan. Varan som returneras måste vara oanvänd, i hel originalförpackning samt i oskadat skick.

 

Ångrar du ditt köp?

Kläder

(Detta gäller endast kläder)

Vi vill självklart att du ska vara nöjd med din produkt och ha möjlighet att pröva produkten ordentligt inomhus för att se att storleken och passformen är lämplig.

Se till att packa produkten noggrant och helst i originalförpackningen eftersom du är ansvarig för produktens skick från tidpunkten för mottagandet och under returfrakten.
Om du inte packar produkten på ett sådant sätt kan det påverka dina rättigheter vid returen.

Vid retur ska du returnera produkten inom 30 dagar efter att du har mottagit produkten.

Så här returnerar du med Stugfebers förbetalda returetikett.

Fyll i den fysiska returblanketten som du fick i paketet. Följ instruktionerna på blanketten. Detta hjälper oss att förbättra våra produkter och service i fortsättningen.

Klistra returblanketten på paketet tillsammans med de produkter du önskar returnera. Vänligen använd originalförpackning om möjligt, men du kan även använda annan förpackning som passar försändelsen.

Returnera paketet till närmaste Postnord serviceställe


Leveranser

Leveranstid är normalt 3-5 arbetsdagar.
Fraktkostnad 60 kr på varor upp till 598 kr
Alla posters skickas i rulle då det är det klart säkraste sättet att undvika transportskador.

Returer

Posters
Kontakta mig på thomas@stugfeber.se innan du returnerar en vara, så får du information om returadress. 

Vid retur av vara står du själv för returkostnaden.

Outlösta paket 

Paket som ej hämtas ut omfattas inte av ångerrätten. Du måste lösa ut paket inom den tid som anges i aviseringen. Du får alltid en avisering via SMS & mail som visar var och när paketet skall hämtas. Paketet ska normalt hämtas ut personligen med giltig legitimation och ordernummer.