Om Stugfeber

Om mig

Thomas Larsson heter jag och är 40år från Skellefteå och bor med min sambo Emma 2 bonuspojkar och en hund som heter Asslan. Som yrke har jag i över 10 år jobbat som Art Director för webbyrån Björnmamman i Skellefteå. 

Har alltid brunnit för fotografi, design och skapande. Min första kamera fick jag när jag var 14 år, så närmare 25 år har jag haft foto som intresse. För mig har alltid den Norrländska naturen, tystnaden legat mig varmt om hjärtat. Att he sig ut på utflykter i skogen med kameran är verkligen terapi för mig, sen att lyckas fånga det där ögonblicket som gjorde just den dagen speciell är något alldeles extra. De posters och tavlor som ni hittar här på webshopen är motiv och grafisk design som jag under mina fjällvandringar, skoterutflykter och skogspromenader i bland annat Västerbotten, Norrbotten och Jämtland skapat med hjälp av min kamera.

Varför namnet Stugfeber?

Namnet stugfeber kom till 2012 då jag köpte stugan i Norra jämtland där min släkt är ifrån. Samtidigt startade jag även Instagramkontot @stugfeber för att dela med mig av bilder från platsen. Stugfebern började sakta ta vid på riktigt. Att bara få vara, sitta vid en öppen eld och dricka kaffe. Komma bort från vardag och måsten. För kontrasten mellan den moderna vardagen och livet i Stugan där tiden alltid stod stilla har format mig som person. På ett sätt som jag är djupt tacksam för. Känslan från Stugan bär jag alltid med mig.